Digi Challenge

De wereld digitaliseert razendsnel en dat vraagt om steeds meer digitale vaardigheden van medewerkers. Zonder deze basisvaardigheden zijn de veranderingen in het dagelijkse werk steeds moeilijker bij te benen. Medewerkers weten dat vaak wel, maar vinden het lastig om de stap te zetten om aan hun digitale vaardigheden te werken. “Want de werkdruk is al hoog genoeg”, hoor je dan vaak. Grappig, want het beschikken over digitale vaardigheden kan de werkdruk juist verlichten. Omdat het werk je gemakkelijker af zal gaan!  

De crux zit hem in de motivatie om te participeren. Hoe krijg je mensen over de streep om vrijwillig aan de slag te gaan met het verbeteren van de eigen digitale vaardigheden? Vrij simpel eigenlijk. Maak het leuk en doe het samen, dan volgt de rest vanzelf! 

Wat bieden wij?

En dat is wat we doen met de DigiChallenge. De Digichallenge zorgt voor participatie en maximale betrokkenheid van medewerkers gedurende een periode van 6 tot 8 weken. Met wekelijkse uitdagende challenges die je met je teams of zelfstandig aangaat, worden medewerkers spelenderwijs bewust gemaakt van het belang van digitaal vaardigheden zijn. En leren ze de meest handigste tips en tricks en verbeteren ze hun skills. Bovendien vallen er leuke prijzen te winnen! 

Innovatisering helpt met het inrichten van de challenge, maken van content dat aansluit bij jou organisatie en de uitrol. Daarnaast beschikken we over een bibliotheek met kant-en-klare content die we je kunt inzetten voor de challenges. Wel zo handig. Zo zorgen we samen voor een impactvolle DigiChallenge die geen collega wil missen!  

Greep uit onze contentbibliotheek: 

  • Vingervlugheid – spel om gebruik van sneltoetsen te trainen  
  • Wait what?! – wachtwoorden mini-learning 
  • Office365 Riddles – raadsels voor Office365 skills 
  • Virtuele AVG-escaperoom – privacy & security awareness 
  • Pubquizes allerlei onderwerpen mogelijk 
  • En nog veel meer! 
Maximale participatie en betrokkenheid 
Samen werken en (van elkaar) leren 
Toegespitst op jouw organisatie 

Neem contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of neem direct contact op met Rick – 06 45 27 92 93

    Hoe heb je ons gevonden?