Virtuele AVG-escaperoom

Samen met collega’s spelenderwijs werken aan privacy & security awareness vanuit huis? Dat kan met de virtuele AVG-escaperoom! De virtuele AVG-escaperoom is een uitdagende en educatieve privacy en security awareness game voor alle medewerkers. Speel samen (of alleen) en los alle puzzels en opdrachten zo snel mogelijk op. Wie zet de snelste tijd neer en wint de challenge? Ga met jouw organisatie de uitdaging aan!

Geïnteresseerd? Lees hieronder snel verder!

Virtuele AVG-Escaperoom educatieve awareness game

Vraag nu de gratis try-out aan!

Je ontvangt een unieke activatiecode en aanvullende informatie.

  Voordelen

  Zelfstandig te spelen
  Voor alle medewerkers
  360/VR experience
  Remote teambuilding
  Speeltijd ca. 1 uur
  AVG & IB gesprek van de dag!

  Reviews virtuele AVG-escaperoom

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel
  Create your own review
  Virtuele AVG-escaperoom
  Average rating:  
   1 reviews
   by Accolade

  Als organisatie waren we op zoek naar een speelse manier om de AVG-richtlijnen opnieuw onder de aandacht te brengen. En dat was deze escaperoom zeker. Medewerkers vonden het leuk en leerzaam om te doen. Met als eindresultaat extra informatie, een certificaat en de eeuwige roem voor het team met de snelste tijd!

  DE VIRTUELE AVG-ESCAPEROOM: EEN EDUCATIEVE AWARENESS GAME. 

  Het verhaal speelt zich af in het kantoor van Jopie. Hij heeft verlof en geniet van een welverdiende vakantie. Onverwachts krijgt de organisatie te maken met een serieus datalek. Er wordt op Jopie gerekend om het datalek af te handelen. Maar dat gaat natuurlijk niet lukken als Jopie afwezig is! Lukt het jouw team om het datalek veilig en tijdig af te handelen en Jopie’s kantoor uiteindelijk 100% AVG-proof te maken?..

  Tijdens hun zoektocht leren deelnemers alles wat nodig is om veilig te werken met gevoelige informatie. Met als doel dat ze beter in staat om potentiële datalekken te herkennen en te voorkomen. Onderwerpen zoals meldplicht datalekken, bewaartermijnen, wachtwoorden en phishing komen aan bod.

  FAQ

  Voor wie is de AVG-escaperoom geschikt?

  De AVG-escaperoom is geschikt voor alle medewerkers. Alle belangrijke zaken uit de AVG en informatiebeveiliging komen aan bod.  De virtuele AVG-Escaperoom is een educatieve awareness game en dus een leuke manier om de privacy en security onder de aandacht te brengen.

  Waar bevindt die AVG-escaperoom zich dan?

  Simpelweg online. De virtuele AVG-escaperoom kun je dus achter je eigen bureau of zelfs vanuit je luie stoel spelen.

  Hoeveel personen per dag kunnen deelnemen?

  De virtuele AVG-escaperoom wordt gespeeld door een groep van 3 tot 5 personen die via videoconference samen spelen. Ook kun je het spel individueel spelen. Er is geen limiet op het aantal deelnemers per dag.

  Interesse?

  Lijkt de AVG-escaperoom je wat voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.