AVG Pubquiz: virtueel of op locatie!

Spelenderwijs leren tijdens de AVG Pubquiz!

Met de privacywet – de AVG –  is er steeds meer aandacht voor informatiebeveiliging, privacy en gegevensbescherming. Of ze nu willen of niet, organisaties moeten aan allerlei verplichtingen voldoen. Maar weten jij en je collega’s daar wel het fijne van? Dit kun je vanaf nu testen met onze AVG Pubquiz! Zowel virtueel als op locatie.

Wij geloven in bewustwording door ervaring, leren én lol. Want wat leuk is blijft veel beter hangen, toch? Bovendien is het onderwerp zelf al zwaar genoeg. Vanuit deze gedachte is Innovatisering aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een heuse AVG Pubquiz. Want zeg nou zelf: hoe tof is het om samen met je collega’s een leuke quiz te spelen en tegelijkertijd bewuster te worden van privacy?

Online of op locatie
AVG & Security awareness
Online: 32 deelnemers
Op locatie: 80 deelnemers
Hoge funfactor
Teambuilding

Strijd in teams om de felbegeerde AVG PubquizCup!

Met de AVG Pubquiz test je jouw kennis over de AVG en informatiebeveiliging tijdens een spannende quiz, digitaal of op locatie. De quiz is geheel toegespitst op jouw organisatie en samen met je team neem je het op tegen andere collega’s in de strijd om de felbegeerde “AVG PubquizCup”!

Interesse?

Lijkt de AVG-escaperoom je wat voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. We komen graag bij je langs!