Over ons

Studenten denktank

Innovatisering is een creatieve studentendenktank. Het hete brein van studenten zit vol goede ideeën, waarvan organisaties willen profiteren. Innovatisering maakt dit mogelijk door de kennis van studenten te combineren met relevante vraagstukken. Met als resultaat verrassende oplossingen waar klanten écht wat mee kunnen.

Samenwerken
Waardevrije vragen
Uitdagend
Intrinsieke motivatie
Ondernemend
Experimenteren

Design Thinking Methode

Innovatisering werkt in cases aan nieuwe oplossingen voor problemen en vragen uit de praktijk. Dit doen we aan de hand van de Design Thinking methode, gericht op de juiste scope met voldoende ruimte voor onverwachte mogelijkheden.

‘Learning by doing’ staat centraal: dingen mogen mislukken, want van fouten kun je leren. De groepsdynamiek binnen de denktank stimuleert studenten om hun creativiteit de vrije loop te kunnen laten op een hoog denkniveau. In een korte tijd leren de studenten veel van elkaar en de case-topic.

Het proces bestaat uit vijf design fases: van het identificeren van het probleem tot het vinden en creëren van een oplossing.

Vijf fases

Emphatize
Define
Ideate
Prototype
Test

Klanten Blij Maken

Bij Innovatisering blijft het niet slechts bij denken. De ontwikkelde oplossingen worden daadwerkelijk in de markt gezet om klanten blij te maken. Dit biedt studenten de kans om ervaringen in het veld op te doen en skills te ontwikkelen. Een geweldige boost voor je cv!

Powered by VVA-informatisering

VVA-innovatisering is een iniatief van VVA-informatisering. De business consultants van VVA-informatisering staan altijd klaar om de denktank feedback te geven. Bovendien worden de consultants geïnspireerd en krijgen studenten meer zicht op de praktijk in het MKB.

VVA-informatisering is een onafhankelijk informatiseringsbureau en levert projectmanagement, adviesdiensten en coaching op het snijvlak van organisatie en ICT aan non-profit organisaties. De projectleiders, adviseurs en coaches van VVA-informatisering zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken, informatiebeveiliging en organisatie inrichting.

Voor meer informatie check www.vva-informatisering.nl

Het Kernteam

Het kernteam wordt bij projecten aangevuld door bevlogen studenten, young professionals en ervaren adviseurs.

Interesse?

Wil je ook samen met een team studenten werken aan cases en praktijkervaring opdoen?
Of heeft jouw organisatie behoefte aan een van onze oplossingen?