Voor Studenten

De denktank van Innovatisering is voor studenten uit alle studie- en windrichtingen. Hoewel we voornamelijk cases gerelateerd aan informatisering (wat overigens heel erg breed is) aanpakken, is een afwijkende discipline helemaal geen probleem. In tegendeel! We streven er naar om zoveel mogelijk verschillende geluiden te horen. Het bundelen van al deze krachten heeft een positief effect op het ontwikkelen van nieuwe en betere oplossingen.

Innovatisering werkt voornamelijk op de campus van Tilburg University. Hier organiseren we de sessies met de studenten. Dat betekent niet dat studenten van andere universiteiten of hbo’s niet aan kunnen sluiten. Waar je ook vandaan komt, we hebben je er graag bij!

Werk aan je skills

praktijkervaring

Boost je cv

Verdien geld!

De Cases

Innovatisering werkt aan meerdere cases per jaar, de denktank zelf beslist over de uiteindelijke case. Doorgaans duurt de uitwerking van een case 3-4 maanden waarin je maximaal wekelijks een dagdeel samen zit om aan de case te werken. Tijdens de case kun je uitgebreid gebruik maken van alle faciliteiten die VVA-Informatisering biedt. Zo is er hulp van Business Consultants, kunnen gesprekken met experts geregeld worden en is er de mogelijkheid om klanten te bezoeken. Daarnaast krijg je ook een vergoeding voor je werk aan de case.

Is de case afgerond, dan zal er een presentatie van het eindresultaat plaatsvinden. Dit zal voor alle betrokkenen zijn waarna ook een certificaat zal worden uitgereikt. Dit is dan de afsluiting van de case.

Wil je de case graag in de praktijk brengen? Ook dat kan. Wanneer een case bij een bedrijf in de praktijk kan worden gebracht zul je hier over geinformeerd worden. Voor deze zogenoemde “Jobs” krijg je ook een vergoeding van €12,50 per uur! Zo kun je er ook nog een mooie bijbaan aan overhouden.

Meld Je Aan En Doe Mee

Ben jij student en lijkt het jou leuk om deel te nemen aan een van onze volgende cases? Meld je dan aan!

Klik hier