Meld je aan voor de Innovatisering Denktank !

Innovatisering gaat binnenkort van start met twee nieuwe cases met als onderwerp Smart Industry & Services 4.0. Je kunt je nu inschrijven voor de kick-off bijeenkomsten!

Tijdens de case ga je in een team van 4 tot 6 studenten een innovatieve oplossing of toepassing bedenken in het thema van Smart Industry & Services 4.0, met ondersteuning van ervaren business consultants. Dit doen we aan de hand van de creatieve Design Thinking methode in circa 8 sessies. Deelname aan de case staat natuurlijk goed op je CV, maar bied je ook de mogelijkheid om jouw kennis van business, tech & IT in de praktijk toe te passen. Omdat de innovatiedenktank uit studenten bestaat zorgen we dat de planning van de bijeenkomst afgestemd wordt op jullie agenda. Bovendien ontvangt elke groep een vergoeding van €600 te verdelen onder de teamleden.

Er zijn twee startmomenten, namelijk in februari (week 6 of 7) en april (week 15 of 16). De cases trappen we af met een kick-off waarbij wij jou proberen te overtuigen om deel te nemen. De datums van de kick-off volgen binnenkort.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de nieuwe cases? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wij houden je dan op de hoogte van de kick-off datums en alle relevante informatie. De eerste 10 inschrijvers mogen op vrijdag 7 februari om 15.00 uur mee op Fieldtrip naar PAL-V ‘The Flying Car’ in Raamsdonksveer! 

Benieuwd welke creatieve oplossingen de denktank van Innovatisering al heeft bedacht, ontwikkeld en in de markt gezet? Check het aanbod, waaronder de mobiele AVG-escaperoom, hier!

* indicates required
/ ( dd / mm )
Tilburg University
8 sessies
Praktijkervaring
Boost je CV
€ 600 per team