Co-creaties

Innovatisering heeft sinds haar oprichting veel interesse gewekt door haar innovatieve en creatieve denkwijze. Organisaties blijken vaak op zoek te zijn naar een frisse blik en aanpak op actuele vraagstukken. Onze studentendenktank bestaande uit young professionals, studenten en ervaren consultants blijkt voor deze organisaties vaak het ontbrekende puzzelstukje. Met het innovatieteam gaan we aan de slag voor jullie organisatie. Is het vraagstuk lastiger op papier te zetten dan verwacht? Innovatisering denkt graag vooraf mee om samen de juiste koers te bepalen. Naast cases aan te leveren, is het ook een mogelijkheid om een partnership aan te gaan. Hierbij staan we altijd klaar om vraagstukken en cases op te pakken met als doel de organisatie te innoveren en naar het volgende innovatieniveau te tillen.

Case Aanleveren

Case Aanleveren

Innovatie Partnership

Innovatie Partnerschap

Ligt er bij jouw organisatie een vraagstuk op de plank? En komen jullie hier zelf niet aan toe? Innovatisering pakt deze graag op!

We zullen samen kijken hoe dit kan worden omgevormd tot een goede case waar onze studenten mee aan de slag kunnen. Vervolgens zullen we samen met Young Professionals en Business Consultants een innovatieve oplossing ontwikkelen.

Heeft jouw organisatie regelmatig te maken met vraagstukken en cases die een innovatieve aanpak kunnen gebruiken? Of wil je innovatie onder de medewerkers binnen jouw organisatie stimuleren? Ga dan een Innovatie Partnerschap aan met innovatisering!

Ca 10 weken
Ca 6 studenten
In overleg te bepalen
Het hele innovatiseringteam tot uw beschikking

Neem contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of neem direct contact op met Laura – 06 18 10 32 74 of Rick – 06 45 27 92 93

    Hoe heb je ons gevonden?