Innovatie Partnerschap

Heeft je organisatie behoefte aan een lange termijn samenwerking? Een partnerschap met Innovatisering is wellicht interessant, Innovatisering staat er voor open om de mogelijkheden te bespreken!

Innoveren binnen de eigen organisatie blijkt vaak lastiger dan gedacht. Organisaties hebben weinig tijd om te ‘innoveren’ en moeite met ‘buiten de kaders’ van hun organisatie te denken. Daarnaast is het proces om van idee tot implementatie te komen chaotisch, waardoor er kennis en kunde nodig is om het project succesvol aan te pakken. Innovatisering is de oplossing als denk- en innovatiepartner en kan als een resource gezien worden om het streven naar succesvolle innovatie mogelijk te maken. Een groep bestaande uit creatieve young professionals, studenten en consultants zullen voor jullie aan de slag gaan! Met deze combinatie van jeugdige en ervaren individuen vormt Innovatisering een denkkracht, waarmee een fris en ander licht geworpen kan worden op jullie vraagstukken. Design thinking staat bij Innovatisering centraal, hier nemen we de medewerkers graag in mee. Bijvoorbeeld door het geven van een Design Thinking Workshop.

De Kenmerken van Een Partnerschap

Denktank tot jullie beschikking
Workshops & Presentaties
Co-creatie of uitbesteed
Enthousiaste studenten
Student Consultants & Young Professionals
Ondersteuning van Business Consultants

Innovatisering bestaat uit een denktank van enthousiaste studenten, Student Consultants en Young Professionals ondersteund door Business Consultants van VVA. Hierdoor kunnen wij jullie perfecte handvaten geven om vraagstukken op een innovatieve manier aan te kunnen pakken. Zo hopen wij te kunnen bijdragen aan een innovatieve mindset om vraagstukken op een leuke en frisse manier aan te kunnen pakken.

Neem contact met ons op!

Binnen het partnerschap kunnen er opdrachten aan Innovatisering gegeven worden, maar co-creatie is ook een mogelijkheid. Jullie beslissen de eigen betrokkenheid in het project. Vraag jezelf de volgende vraag af: Hoe is innovatie georganiseerd bij jullie? Moeilijk of niet te beantwoorden? Neem dan contact op met Innovatisering! Vul het formulier hieronder in of neem direct contact op met Laura – 06 18 10 32 74 of Rick – 06 45 27 92 93.

Contact

    Hoe heb je ons gevonden?