AVG-escaperoom: virtueel of op locatie!

Wij van VVA-innovatisering geloven in bewustwording door leren gecombineerd met een leuke ervaring. Want wat leuk is blijft veel beter hangen, toch? Bovendien is het thema AVG & Security zelf al zwaar genoeg. Vanuit deze gedachte zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een educatief bewustwording-spel in de vorm van heuse een AVG-escaperoom. Want zeg nou zelf: hoe tof is het om samen met je collega’s spannende puzzels op te lossen en tegelijkertijd de bewustwording van AVG en informatiebeveiliging te vergroten?

Geïnteresseerd? Lees hieronder snel meer!

Virtueel of op locatie
Voor alle medewerkers
Teambuilding
Bewustwording en fun

Virtueel

Ongelimiteerd aantal deelnemers
Speeltijd ca. 1 uur
360/VR experience

Op locatie

Tot 64 personen per dag
Speeltijd ca. 1,5 uur

Awareness met een hoge fun-factor

Wanneer wordt leren leuk? Als je het leren zelf leuker maakt! Dat is wat we doen met de AVG-escaperoom, een awareness game voor alle medewerkers. Een unieke en spannende ervaring waarin je samen met collega’s leert en de bewustwording vergroot over informatiebeveiliging en privacy. Door het samenspelen worden collega’s actief betrokken en wordt het onderwerp opeens een stuk interessanter, omdat het gaat leven!

Met de escaperoom breng je informatiebeveiliging, privacy en de AVG op laagdrempelige wijze onder de aandacht. Dat is nodig, want nog altijd ontstaan de meeste datalekken door menselijke fouten. De escaperoom is een groepsactiviteit die volledig wordt verzorgd door VVA-informatisering. We komen op locatie en zetten de escaperoom in no-time klaar. In een groep van 4 tot 6 deelnemers ga je aan de slag met het oplossen van raadsels en puzzels die zijn gebaseerd op de AVG en informatiebeveiliging. Denk hierbij aan datalekken, bewaartermijnen, wachtwoorden, phishing en nog veel meer. Met als doel om zo snel mogelijk te ontsnappen. Want de groep met de snelste tijd wint!

De escaperoom speelt zich af in het kantoor van Jopie. Ons fictieve karakter, genaamd Jopie, is de typische collega die we állemaal kennen. Zijn kantoor is echter verre van AVG-proof. Aan de deelnemers de taak om orde op zaken te stellen! Na afloop is het tijd voor de nabespreking waarbij alle geleerde lessen nog een op een rijtje worden gezet en de winnende groep haar prijs in ontvangst mag nemen. Een mooie afsluiting van een leuke en leerzame awareness-activiteit.

NIEUW: DE VIRTUELE AVG-ESCAPEROOM

De educatieve AVG-escaperoom is nu ook volledig online te spelen in een unieke 360/VR experience! Stap binnen in het virtuele kantoor van Jopie en ga samen met je collega’s aan de slag om zijn kantoor helemaal AVG-proof te maken. Zo maak je de bewustwordingsactiviteit toegankelijk voor alle collega’s en kan iedereen meedoen! Juist in deze tijd waarin we veel thuiswerken. En het is simpelweg een tof bewustwording-spel om te doen!

Interesse?

Lijkt de AVG-escaperoom je wat voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. We komen graag bij je langs!

FAQ

Voor wie is de AVG-escaperoom geschikt?

De AVG-escaperoom is geschikt voor alle medewerkers. Alle belangrijke zaken uit de AVG en informatiebeveiliging komen aan bod. Een leuke een leerzame manier om het belangrijke thema onder de aandacht te brengen.

Waar bevindt die AVG-escaperoom zich dan?

Simpelweg online of bij jouw op locatie. De virtuele AVG-escaperoom kun je dus achter je eigen bureau of zelfs vanuit je luie stoel spelen. Ook kunnen we op locatie komen, zodat je de AVG-escaperoom fysiek kan spelen. Deze fysieke variant zit in een koffer. Wij komen naar je toe en zetten in no-time alles klaar. Het enige wat we nodig hebben is een vergaderruimte.

Hoeveel personen per dag kunnen deelnemen?

De virtuele AVG-escaperoom wordt gespeeld door een groep van 3 tot 5 personen die via videoconference samen spelen. Er is geen limiet op het aantal deelnemers per dag. Op locatie mag de groep bestaan uit 4 tot 6 personen. We kunnen in twee afzonderlijke vergaderruimtes een escaperoom opzetten, zodat twee groepen gelijktijdig kunnen spelen. Als we op locatie komen kunnen 64 deelnemers per dag meedoen.

Interesse?

Lijkt de AVG-escaperoom je wat voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. We komen graag bij je langs!