Voor Organisaties

Innovatisering heeft sinds haar oprichting veel interesse opgewekt door middel van een innovatieve en creatieve denkwijze. Organisaties blijken vaak een frisse blik en aanpak op actuele zaken te missen. Een studentendenktank bestaande uit young professionals, studenten en ervaren consultants blijkt uit ervaring de juiste oplossing te bieden. Met dit team gaan we aan de slag voor jullie organisatie en bijbehorende case. Is het vraagstuk lastiger op papier te zetten dan verwacht? Innovatisering denkt graag vooraf mee om samen de juiste koers te bepalen. Naast cases aan te leveren, is het ook een mogelijkheid om een partnership aan te gaan. Hierbij staan we altijd klaar om vraagstukken en cases op te pakken, met als doel jullie organisatie te innoveren en naar het volgende niveau te tillen.

Case Aanleveren

Case Aanleveren

Innovatie Partnership

Innovatie Partnerschap

Nieuwe Technologie

Onderzoeken Nieuwe Technologie

Onze Oplossingen

Onze Oplossingen

Ligt er bij jouw organisatie een vraagstuk op de plank? En komen jullie hier zelf niet aan toe? Innovatisering pakt deze graag op!

We zullen samen kijken hoe dit kan worden omgevormd tot een goede case waar onze studenten mee aan de slag kunnen. Vervolgens zullen we samen met Young Professionals en Business Consultants een innovatieve oplossing ontwikkelen.

Heeft jouw organisatie regelmatig te maken met vraagstukken en cases die een innovatieve aanpak kunnen gebruiken? Of wil je innovatie onder de medewerkers binnen jouw organisatie stimuleren? Ga dan een Innovatie Partnerschap aan met innovatisering!

In een rap tempo komen er nieuwe technologieën naar boven die ook voor jouw organisatie interessant kunnen zijn. Innovatisering onderzoekt graag wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie en helpt graag met implementeren. Denk hierbij aan:

  • Robotic Process Automation (RPA)
  • Chatbots

Innovatisering heeft al een breed aantal cases uitgewerkt met als resultaat een aantal mooie oplossingen. Deze implementeren we ook graag binnen uw organisatie.

  • Innovatief presenteren
  • Security Awareness aanbod
  • AVG-escaperoom
Ca 10 weken
Ca 6 studenten
In overleg te bepalen
Het hele innovatiseringteam tot uw beschikking
In overleg
Student Consultants met specialisatie
Op korte termijn mogelijk
Student Consultants

Neem contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of neem direct contact op met Laura – 06 18 10 32 74 of Rick – 06 45 27 92 93

Hoe heb je ons gevonden?